Thursday 23 October 2014

4 pijane želve na otoku želv

Po nekem cudnem nakljucju sva z Godecom ze prvi vecer na Koh Tau naletela na cetico 50 pijanih turistk in turistov. Eni so delali sklece, drugi plesali na mizah, tretji bruhali po wcjih. "Stari, kaj jim to na majcah pise?" "Koh Tao Pub Crawling. Ko ovadva prideta na otok, moremo obvezno it!"

5 dni sva sparala moci in se mentalno pripravljala. Ob tajskih masazah in raziskovanju otoka s krosarji so dnevi kar hitro minevali. V nedeljo sta se nama pridruzili 2 svezi zelvi. Ceprav imamo nenapisano pravilo, da se ga prvi vecer na novi lokaciji vedno vsekamo, sta Alenka in Vasja ob prihodu pocivala. "Jutri! Jutri pa se ga bomo praf!" :)

In "praf" smo se ga! Okrog pol sedmih zvecer se je zacela nasa odisejada. Ob prijavi smo dobili majice in kupone. Roke sem mel se v zraku in majico komaj pri ramenih, ko so se zaceli tocit prvi bucketi. "O jebenti, pa ne ze spet bucketi!"

Ker smo bli cist nervozni smo seveda bili na prijavi med prvimi. Zato smo, ko se je prijavila zadnja soborka, bli ze "glih prav". "Stari, vreji bo danes. Lej oni dve tam pri mizi levo. Kaj pa ona tam pri sanku?"

Model, ki je odvodil ze 200 pub crowlov (kako to, da je se vedno ziv, mi se zdaj ni jasno), je v roke vzel mikrofon in odpredaval pravila. Sklece za napacne besede, nagrade za prve pare, napitnine za ladyboye ... :) Opisal je se traso in pohod se je zacel.

Prva postojanka: pool party z winamp dj-i in, seveda, bucketi. Da nam ne bi bilo slabo od sladkorja, smo vmes presekali se s parimi shooterji. Ocitno smo se se takrat drzali kar dobro, glede na to, da smo ob pozivu "free shot if you jump in the pool with clothes on" vsi izmed nasega wolfpacka ostali suhi.

Med pitjem in miganjem plesnih misic so nam razdelili listke. Beawis and ________.
"Stari, nisn posluso. Kaj je to?" "Najt mores svojo polovico. Torej eno ki ma Butthead listek" "O, carsko. Kaj pa mas ti?" "Wet ______" :) Podali smo se v lov. Vasja je svojo muco nasel prvi in si prisluzil nagrado. Kupone za jogo in minigolf, ki jih je tokom vecera, pricakovano, izgubil. Ko smo ze skoraj vsi udelezeni nasli svoje polovice, je Godec se vedno iskal Julijo. Itak, da je dobil Romea :)

Naslednjo postojanko lahko najdes, verjetno, samo na Tajskem. Pred vratmi nas noter vabijo barske plesalke. "Ej, kak te to, da so tajke vlke meter 80? Lej ti dekolte. Ki te dobijo petke stevilko 44? Kam si ga te skrije, ce se nic ne vidi? :)", so bile le ene izmed nasih vprasanj. Welcome to Queens Cabaret.

Ob, seveda, bucketih cakamo na show. Med cakanjem se Vasja udelezi se tekmovanja v plesu in z drugim mestom mu zastonj discover dive za las izpolzi iz rok. Nakar ... Luci se ogasnejo, prostor napolni dim, zavesa se odpre. Sledi 15 minut visokih petk, makeupa, umetnih josk in v rit nategnjenih ticov. :) ce se boste potikali po Tajskem, priporocam.

Na tretji postojanki je minilo ravno 9 sekund, da smo poskakali na mize. 2 kitarista sta razturila mnozico, zdaj ze orng nabasanih, crawlerjev. Sledili sta 2 uri vsesplosnega zuranja in poskusov karaok. Svetovno.

Nadaljnih postojank nismo vec steli. Zagotovo jih je bilo se kakih 5, najbolj pa je v spominu ostal openair klub na plazi, kjer smo preplesali noc. Nas lightshow so bile strele, hladile pa so nas dezne kaplje.

Nejc

No comments:

Post a Comment