Sunday 26 October 2014

Dan 24: To se spijemo pa gremo domov

In nismo sli za res. Doma smo ostali in sli spat pred polnocjo. Ah skoda...

Cetrti dan smo ze tu in se nismo bili na svetovno znani party plazi? Kak slabo! Z Alenko se odlociva, da greva v kontrolo ze cez dan, malo preverit situacijo. Kaksnih 10 minutk hoje in prispeva do mesteca. Trgovina pri trgovini in vse je povezano z full moon. Zgleda, da cel otok zivi od tega. Za vsako polno luno se tu zbere od 8.000 do vec 10.000 ljudi, ki se oblecejo oz. pobarvajo v florescentne barve. Ce bi pocakali en teden, bi ravno bil full moon. Za cas prejsnje polne lune smo ravno prispeli na Koh Rong cisto mimogrede. Ja nic, grema na plazo.


Presenetljivo lepo urejeno. Mivka po celi plazi je razgrabljana in nikjer ni videti kosa smeti. Cez dan je tukaj celo mozno videti druzine z majhnimi otroci. Kak zgleda zvecer pa pridemo pogledat ko se stemni. "Yeah, kids are afraid of the dark.", "Shut up Marv!":))


John Rambo bucket? I'm coming to get you!


Vrneva se v najin resort, narociva hrano in uzivava v nasem poslednjem soncnem zahodu. Kmalu se nama pridruzita se Matjaz in Nejc, ki sta sla vrnit svoje se delujoce krosare. 


Aja, eno izmed nepisanih pravil je tudi, da si na vsakem otoku privoscimo masazo. Jutri zjutraj se odpravimo na pot domov, fajn bi bilo, da se prej se malo raztegnemo in sprostimo. Zadnji pride na vrsto Pesec. 


Zenska mora bit kar fit. Tri ure skupaj je masirala in to tak, da nas je vse bolelo. 

Naposled se le odpravimo na poslednjo pijaco. Spodobi se, da zakljucimo s stilom. Ze na poti tja nas spremljajo trgovine s pestro izbiro. Za 350 bahtov lahko kupis hangover. 


To bi pri nas ziher laufalo! Na plazi je polno teh stantov. Izgled je ponoci popolnoma nekaj drugega. Cela plaza je natrpana s stoli, mizami, bari, luckami in podobnimi rekviziti. Dobro zgleda in tudi vzdusje je simpaticno. 


Skoda, da smo tukaj izven sezone in manjka ziveza. Full moon party se znajde na moji bucket listi. In bucket na mizi. Ironija? 


Enega spijemo in Alenka je ze not. 


To je iskreno veselje! Samo druzba, ne pretiravat. Jutri ob 12.00 startamo na 66 urno potovanje domov...

Komot. To se spijemo pa gremo;)

No comments:

Post a Comment