Saturday 25 October 2014

Dan 22: I'm getting to old for this shit

"Pesec, si ziv?"


Veni, vidi, bucket!


Hopa, se en na terasi! Dobro je bilo to vceraj. Kot da bi vedeli, se mi nastanimo v resortu, ki je znan po najvecjih pool partyih na otoku. Na dan pool partya. Timing, ko svicarska ura. Folka sicer ni bilo nevem koliko, ker se ni tu prava sezona, samo nic zato. Smo mi dovolj energicni. Slik zal ni. Ce si na pool partyu in zunaj dezuje pac ni ful opcij, da si shranis stvari. Se to kar sva imela s Pescom, majico in kljuce od sobe, so nama kelnari nekam shranili in povzrocili manjso zmedo. Da bi preprecila krajo najine lastnine (poln nahrbtnik umazanih oblacil), se Pesec skrije za steno in v zasedi prezi na tatove. Jaz se odpravim v lov za izgubljenimi stvarmi, uspesno. Vzhicena nad dosezkom, iz postelje vrzema Godca ter Alenko in se odpravimo proslavljat. "Three buckets pa Alenka ti kaj bos." Ce vas zanima kaj je sledilo, zacnite brat od zacetka.:)

Danes smo ob bazenu bolj umirjeni. Vceraj so pa tu potekale prave borbe! Vsak svojo na rame in do smrti. Ni pravil, se lasje si pulijo. Pubeci se mimogrede malo vsedemo na tla v bazenu, da si odpocijemo od ziv-zava zunaj pa so nas ze hotli resevat. Kanadcani zmedeni, toliko morja imajo pa komaj, da znajo plavat. 


Prijeten resort, ustrezljivo osebje, ugodne cene, samo porcije hrane so res male! Da skrtarijo na kuri se clovek razume, samo daj no, vsaj riza nabasi kot se spodobi! Nic nebo, gremo mi najet kroske (12,5€ za 2 dni, 150ccm kawasaki, zadovoljivo) pa v center, nekaj pojest. 


Vsega malo piknemo pa smo ravno prav. Zdaj se gremo se samo naspat in smo pripravljeni za jutri. 


No comments:

Post a Comment